34

Budson – Centveilingen en Laagste bod veilingen

Posted by Gaaf on November 28, 2008 in Algemeen, Fun, Gadgets, Internet |

Bieden door de laagste unieke prijs uit te brengen, bieden door op het laatst toch nog 1 cent meer te bieden?

Biedingen voor mobiele telefoons, spelconsoles, pc’s, tv’s en meer….
Budson – Centveilingen en Laagste bod veilingen

We love it.

Of het eerlijk gaat? Geen idee, we betwijfelen het.

34 Comments

 • Friso says:

  Niet geprobeert, ik denkdat het werkelijk is, (heb het beetje zitten doorlezen) qua bieden, er zit namelijk een adder onder het gras: Bieden kost 1,50 via SMS of iets rond de euro ofzo als je een account bent, dus als er 700 mensen bieden op iets ter waarde van 590 euro, hebben ze het er al snel uit ook al kost het slechts enkele centen voor de winnaar (plus het sms’je)

  Nogmaals, ik weet niet zeker of dat het enige is, maar ik geloof dat het zo in elkaar zit.

 • pieter says:

  Budson werkt verslavend!

  Er gaan grote bedragen naar bied tegoed (honderden euro’s) Ik heb de site een tijdje in de gaten gehouden, zelf meegedaan en zelfs personen gevolgd. Ik geloof dat het eerlijk werkt, maar in totaal verkoopt budson spullen voor het driedubbele.

  Wanneer een playstation 3 geveild wordt voor 37,56 euro betekend dit dat er 3756 bieders zijn geweest die pp 1,50 euro betalen. reken maar uit!

  misschien op een hele gekke dag, dat alleen ik achter mijn pc zit ga ik weer eens kijken.

  don´t love it, just buy it!

 • Gaaf says:

  @Pieter,

  Dat rekensommetje hadden wij ook al gemaakt. Budson wordt er zeker NIET slechter van, das duidelijk.

 • Bert says:

  Heb in een week tijd 2 producten gewonnen. Een Ipod Touch en 2 dagen later een EEE PC. De Ipod heb ik vandaag ontvangen. DUs de Eee pc zal vast ook nog komen. Maar het kost wel een hoop. Ik ben uiteindelijk wel goedkoper uit geweest maar was een hoop geld kwijt voor ik wat won. Tja en je weet dus niet zeker of je het wint dus het was wel een risico.

 • Ton says:

  Ik begin toch te denken dat er gefiedeld wordt bij Budson. Er is n.l ook een budson UK en budson Sweden. De websites van die landen lopen gesynchroniseerd, dus 3 landen doen gelijk mee. Als je bij de prijswinnaars kijkt, de rubriek is wel te zien op de Zweedse site en NL site, niet op de UK site, dan zie je wel geregeld de zelfde winnaars. Soms wel 3 prijzen op een dag, binnen een paar minuten zelfs, dat terwijl er volgens hun regels er slechts 1 x per 2 weken door zelfde persoon iets gewonnen mag worden. Is dus niet waar!!. Wie garandeert ons dat er niet een medewerker van Budson zit mee te bieden om de prijs, product tot een bepaalde tijd/prijs in de race te houden? Het is niet te controleren. Ik vertrouw het niet!!

 • piet says:

  @ Ton: hoe kun je dan op de sites komen van Zweden en UK? ik probeer de URL te veranderen, maar het lukt me uberhaupt niet om op die sites te komen. dan kan je niet zien of het synchroon loopt, maar je kan ook niet op buitenlandse dingen bieden (voor en nadeel dus…)

 • sander says:

  niet aan meewerken. veel fictieve bieders en prijopjagers. op die manier kloppen ze het geld uit de zak van hun “leden” op email verkeer hierover wordt niet gereageerd. heb gevraagd om openheid van een aantal zaken en er wordt niet op gereageerd. hoofdkantoor heeft het druk wordt er dan gereageerd. zakkenvullers op een heel oneerlijke manier zijn het. niet aan meewerken. je kan de producten beter zelf kopen. een enkel keertje kan je wel eens geluk hebben, maar gewoon NIET doen is beter

 • Nick says:

  Je kunt naar een andere taal gaan door via een andere webbrowser naar http://www.budson.com te gaan en dan te klikken op een andere taal.

 • Joanna says:

  Ik vind het allemaal geinig
  Of het werkt weet ik niet.
  Ik durf niet aan deze dingen mee te doen, je weet maar nooit wat er eigenlijk achter schuilt. Kga denk ik gewoon vragen stellen en laat hun het bevestigen dan weet je zeker als er iets misgaat dat je bewijzen hebt
  zo heb je dr nog een http://www.sarbid.com daar zijn minder bieders maaak je meer kans denk ik..who knows vanavond proberen :D

 • Ruud says:

  Is prijskanjers.nl ook zoiets?

 • lotte says:

  Wij hebben het allemaal nagetrokken en het werkt wel degelijk en er winne ook mensen, stel je biedt 10 x op een nieuwe camera twv 450 euro dat is dus 10x 1,50 en dan uit eindelijk het veiling bedrag, daar haal je nooit die 450 mee, dus je hebt hem altijd goedkoper ! en btw.. deze budson figuren krijgen er echt geen 1,50 per bieding van hoor, er zijn voor hun ook nog vaste lasten van het sms verkeer, ze krijgen er hoogstens 0,80 cent voor, en natuurlijk dan is het nog veel!

  maar toch, verder zit je nergens aan vast als je er aan mee doet..
  gewoon een super goed idee. Al die mensen die hier boven lopen te klagen ( niet allemaal ) zijn gewoon stinkend jarloers!

 • Tonarnhem says:

  volgens mij lopen er gewoon bied-robots mee vanuit de organisatie.
  wanneer ik zelf op het laatste moment bied, blijkt er toevallig net iemand voro me te zijn geweest, dan komt mijn bod er achteraan, en hop weer 1,50. en degene die me dan net voor is, is vaak dezelfde. en tobbema77 wint wel heel veel, en zo zijn er nog een paar

 • Let op met Sarbid, er loopt momenteel een Tros Radar Forum Topic over deze site. Daar wordt je niet vrolijk van, site heeft last van opstart problemen. Verder worden gewonnen prijzen teruggefloten en nietig verklaard. Vervolgens kun je mailen tot je een ons weegt en bellen kan niet ivm gebrek aan telefoonnummer. Meneer staat ook niet ingeschreven bij Kamer van Koophandel, alleen met twee andere bedrijfsnamen. Algemene voorwaarden zijn ineens veranderd, eerst werd alles binnen 10 dagen opgestuurd ? Weet niet of het zo is, maar nu in ieder geval de 2e week na einde van de maand. Kun je dus lang op wachten…geloof er niet meer in.

  Galax B.V.
  KvKnr: 27256129 0001
  Buitentuinen 2 A, 2551VZ ‘s-Gravenhage

  Roopcom Computers Service & More
  KvKnr: 27321822 0000
  Buitentuinen 2 A, 2551VZ ‘s-Gravenhage

  Dit is de link naar het opgelichte mensen forum:
  http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=69495&postdays=0&postorder=asc&start=0

 • Damy says:

  Hahahaha, niet even om het 1 of ander maar ik zit net leuk te kijken. En kom er achter dat het vast wel zou werken maar voor de Engelse die kopen alles net iets duurder. Momenteel is er een pc die nog 13min moet ofzo. Maar in ieder geval prijs NL-site: 23.77 euro. Prijs EN-site: 23.77 pond.
  Ik zou al die engelse mensen aanraden kopen via NL-site?

 • raymond says:

  Ik wil ook wel zoon site beginnen.

  ik koop iets in de winkel voor €1590

  Samsung 40″ Full HD(TV4532)Normale handelsprijs: €1590

  Maximaal aantal biedingen in de veiling: 6000

  €54,99 aan biedingen dus zoon €8248.5
  ok er zijn er een deel van die 30% korting heeft.

  dus zeg dat iedereen korting heeft blijft het nog €5773.95

  en van dat geld kan ik er weer 3.63 kopen
  min die tv die ik al heb gekocht dus win ik er altijd €4183.95

  dus ik wil echt wel zoon site in mijn beheer.

 • Roy H says:

  Allemaal paranoiia en invullingen, ik dacht preciessss hetzelfde voordat ik mee ging doen.

  Heb uiteraard de eerste paar veilingen moeten leren, en ook geinvesteerd in iets waar ik niks heb uitgehaald, that sucks maargoed, cant winn them all…

  Heb meegedaan aan een Samsung 37″ Full HD, voor 202 cent ‘gewonne’ en was na 10 werkdagen in huis,

  Daarna meegedaan aan een Wii veiling, die gewonne voor 29 cent en was na 2 dagen in huis inclusief vanalles extra als blijmakertje van budson, was wel netjes

  en vorige week, weer een wii gewonnen die staat al weer aangesloten op me tv en omgebouwd en wel, omdat ik die andere van 29 cent verkocht heb voor 450 euro :) handig

  T punt is, je moet echt durven te investeren, onthoudt wel goed, if you fuck up, is al je geld weg… Ikzelf heb denk ik 500 tot 750 euro in budson gestoken, ik heb het er wel uitgehaald met me tv en me wii’s … maar verliezen kan ook, en dat is echt te zuur,.. mijn eerste veiling koste me meer dan 200 euro zonder dat ik iets heb gewonnen, dan is het geen leuk spelletje meer

  Anywho, ik dacht ik doe hier ff me ei kwijt :)

  Gr,

 • percy says:

  Het lijkt kei goedkoop maar per bieding betaal je 1,50 : Bijv: 700 mensen bieden op een product dat is 700×1,50

  ze hebbe die waarde dus heel snel trug

 • Mariska says:

  Budson gaf mij alleen antwoord op een simpele vraag.
  Gerichte vragen over overeenkomsten, “Vrije Val”, klachten, werden niet beantwoord.
  Sommige mensen spelen voor duizenden euro’s. Het gaat om producten die elders voor minder gekocht kunnen worden.
  Misschien kunnen deze personen met geld spelen, de spanning…, of steken ze zich in schulden, of een veel dramatischer verhaal…?
  Vanavond waarschijnlijk weer een confronterende avond voor enkele, mogelijk, gokverslaafden. Zij moesten afbreken na lang en veel spelen/bieden/gokken…
  Starters maken sneller kans op een prijsje, dat is kicken en vervolgens gaan ze door en door. Het werkt voor velen verslavend.
  Vraag me af of Budson zich moet houden aan reglementen, de wet op kansspelen?
  Of bestaat er een wet waar dit soort “veilingen” onder vallen?
  En wie controleert deze club?

  Groet,
  Mariska

 • Mariska says:

  huh, ruim € 10 voor een levering van een horloge…?!!!
  zelfs leveringen van Bol.com, waar een levering van meerdere producten, € 1.95 kost!!!
  Budson verdient dus, buiten alle grove bedragen om, ook nog aan een levering!!!!
  weet iemand waar Budson in Nederland zit en hebben jullie een telefoonnummer. er zijn wat zaken die niet deugen!
  het enkele mailtje dat beantwoordt wordt is heel summier, of in gebrekkig Nederlands. wie/waar beantwoord in/voor de Nederlanders berichten?

 • Mariskayess says:

  Budson gaf mij alleen antwoord op een simpele vraag.
  Gerichte vragen over overeenkomsten, “Vrije Val”, klachten, werden niet beantwoord.
  Sommige mensen spelen voor duizenden euro’s. Het gaat om producten die elders voor veel minder gekocht kunnen worden.
  Misschien kunnen deze personen met geld spelen, of steken ze zich in schulden, of een veel dramatischer verhaal…?
  Vanavond waarschijnlijk weer een confronterende avond voor enkele, mogelijk gokverslaafden. Zij moesten afbreken na lang en veel spelen/bieden/gokken…
  Starters maken sneller kans op een prijsje, dat is kicken en vervolgens gaan ze door en door. Het werkt voor velen verslavend.
  Vraag me af of Budson zich moet houden aan reglementen, de wet op kansspelen.
  Is er een wet waar dit soort “veilingen” onder vallen?
  En wie controleert deze club?

 • Mariskayess says:

  groffff!
  Budson gaf mij alleen antwoord op een simpele vraag.
  Gerichte vragen over overeenkomsten, “Vrije Val”, klachten, werden niet beantwoord.
  Sommige mensen spelen voor duizenden euro’s. Het gaat om producten die elders voor veel minder gekocht kunnen worden.
  Misschien kunnen deze personen met geld spelen, of steken ze zich in schulden, of een veel dramatischer verhaal…?
  Vanavond waarschijnlijk weer een confronterende avond voor enkele, mogelijk gokverslaafden. Zij moesten afbreken na lang en veel spelen/bieden/gokken…
  Starters maken sneller kans op een prijsje, dat is kicken en vervolgens gaan ze door en door. Het werkt voor velen verslavend.
  Vraag me af of Budson zich moet houden aan reglementen, de wet op kansspelen.
  Is er een wet waar dit soort “veilingen” onder vallen?
  En wie controleert deze club?

 • Mariskayess says:

  jawel, nu het bij Radar is gemeld zijn mijn berichten geplaatst/teruggezet.

 • Mariskayess says:

  een verrassing of het bericht geplaatst wordt, de berichten verdwijnen en staan er dan later toch weer.

  zo te lezen zijn er meer mensen die denken dat Budson zelf aan het bieden is. het viel mij op dat namen verdwenen uit het veld, maar later bij Rookies (voor nieuwelingen, of iemand die nog nooit iets gewonnen heeft) weer tevoorschijn kwam…! ze werden gecorrigeerd, de namen verdwenen weer, mogelijk om onder een andere naam te starten…
  ik heb bij “laagste bod” meegemaakt dat ik de melding kreeg van “laagste unieke bod”, maar bij de uitslagen was het iemand die daar 1 cent onder zat. zou het een vergissing zijn?
  hebben jullie ook meegemaakt dat een bod, binnen de gestelde minuut, net niet meer meegenomen werd. ja, 3 seconden voor einde v.d. looptijd, toeval?
  op een ander moment werd een bod nog wel serieus genomen, dat was op de laatste seconde.

  huh, ruim € 10 voor een levering van een horloge…?!!!
  zelfs leveringen van Bol.com, waar een levering van meerdere producten € 1.95 kost!!!
  Budson verdient dus, buiten alle grove bedragen om, ook nog aan leveringen!!!!

  weet iemand waar Budson in Nederland zit en hebben jullie een telefoonnummer. er zijn wat zaken die niet deugen!
  het enkele mailtje dat beantwoord wordt is heel summier, of in gebrekkig Nederlands. wie/waar beantwoord in/voor Nederlanders berichten?
  ik heb meerdere vragen en vooral vraagtekens!!

  Gr,
  Mariska

 • rowan says:

  Pure oplichters bij Budson!
  Ben er heel veel geld aan kwijt geraakt. Al die mensen die goede ervaringen opschrijven zijn zeker vrienden, familie en kennissen…
  Dit zie je al aan het aantal gewonnen veilingen. Daar staat altijd dat iemand de prijs heeft gewonnen voor b.v. 11,10 euro, of nog mooier 1 euro 25.
  Als je verlogens kijkt bij de veilingen die nog actief zijn, kom je dat soort bedragen bijna niet tegen.
  Ik heb al meerdere keren situaties meegemaakt die niet klopte qua sluitingstijd van de veiling en het aantal secondes (30) waarbinnen de volgende bieding moet plaatsvinden.
  Kortom: als je geld/ tijd teveel hebt, doe mee met Budson.

 • rowan says:

  Goedkoper uit?
  Als je uiteindelijk wint ja.
  Anders ben je al je geld kwijt. Had je beter gespaard dan was je al op de helft:-)

 • Mariskayess says:

  Vandaag heeft Budson de site aangepast: er wordt nu gemeld: komende veilingen.
  Tot nu toe stond het tussen de lopende veilingen en dat was misleidend.
  Zeker “beginners”, (mogelijk ook Budson zelf om de veiling te stimuleren) boden op producten waar de veiling nog niet van begonnen was.
  Heel wat bieders hebben geld vernietigd om daar op te gaan bieden.
  De voorwaarden zijn ook aangepast en aangevuld.
  Ik adviseer de voorwaarden door te nemen. Of de voorwaarden in Nederland van kracht zijn moet zeker uitgezocht worden.

 • Mariskayess says:

  Rowan, je moet TrosRadar site ook eens bekijken. Zet jouw bevindingen er ajb ook maar bij.
  Heb jij antwoord gekregen op vragen of opmerkingen aan het supportteam?
  Inderdaad, de positieve meldingen zijn vast familieleden/kennissen/vrienden/Budsonteamleden.

 • Hihat says:

  Ik zat gisteravond te bieden op een ‘vrije val’ centveiling en werd steeds binnen twee seconden overboden door een andere bieder (met Scandinavische username). Dat is gek, want voor mijn biedingen had de site steeds een paar seconden ‘bedenktijd’ nodig, terwijl het concurerende bod binnen een seconde over mijn bod heen ging. Heel vreemd.

  Het werd nog vreemder toen ik een keer NIET bood na het verstrijken van de minuut en de betreffende gebruiker zichzelf overbood. Dat moet toch haast wel een robot zijn?

  Nadat ik uitlogde en weer inlogde bleek de veiling beëindigd.
  Zou het zo kunnen zijn dat er biedrobots actief zijn die mee blijven bieden tot een bepaalde ‘omzet’ per artikel behaald is en daarna hun biedingen staken?

 • Mariskayess says:

  Hihat,
  Ik denk ook dat het biedrobots zijn. Je ziet het vooral na een of enkele veilingen die kort liepen. De kort lopende veilingen zijn de lokkertjes om je te stimuleren door te gaan. Uiteindelijk betalen mensen megagrote bedragen voor iets dat ze makkelijk zelf in de winkel hadden kunnen kopen, dan was er ook nog wel geld geweest voor een leuk reisje o.i.d. Het is lastig te stoppen als je toch al aardig wat geïnvesteerd hebt, je hoopt toch op dat ene mazzeltje. Maar je verlies nemen is minder kostbaar dan maar doorgaan en je geld verder zien verdampen.

  Als je goed oplet zie je dat vaker technisch niet klopt.
  Gisteren zag ik ook dat dezelfde persoon (of Budson) zelf een paar keer
  over zijn of haar eigen bod heen ging. Of heel suf, of niet goed ingestelde robots.

  Bij Rookies komen dezelfde namen terug, er wordt dan kennelijk gereageerd en verdwijnen dan weer.
  Bij leden die eerder iets wonnen is het niet mogelijk om bij Rookies te bieden. Moet ook nog een technisch probleem bij Budson zijn.
  Het gaat er dus zeker niet eerlijk aan toe.

  Op radar staat ook het een en ander over Budson.

 • Familyman says:

  Zie veel negatieve reacties hier voor wat betreft de centveilingen. Maar geloof mij maar, ik heb heel wat gewonnen.

  En voor diegene die niet winnen, wees slim en bied op de nieuwe veiling sites. Daar zitten weinig bieders op.

  Bijv. http://www.yorbid.nl

 • HendrikJan says:

  De centveiling websites vind ik zelf wel grappig. Of het allemaal geheel eerlijk gaat dat denk ik wel. Geloof niet dat Nederlandse justitie zulke websites anders zou goedkeuren. Jan des Bouvrie is van de week van zijn bed gelicht voor €16000,- voor een verkeerde btw aangifte. Laat staan als die centveilingwebsites echt zouden frauderen. Dan zouden deze toch zeker worden opgedoekt.

  Het worden wel steeds meer van die centveilingwebsites, vind niet dat je er echt leuke dingen kunt winnen ja, alleen electronica wel grappig maar Boring….

  Heb wel een nieuwe website ontdekt: sellyspot staat nog niet zoveel op maar het is wel een heel ander concept, wel grappig.
  Daar ga ik me even in verdiepen. Ik hou jullie op de hoogte.

 • Martijn says:

  Zijn altijd leuke dingen, http://www.timescore.nl is ook zo’n site, alleen daar speel je online spelletjes voor de prijzen, erg leuk!!

 • jill says:

  http://www.boosterbids.nl nog zo’n oplichters ze laten hun eigen biedbutlers meedraaien zodat niemand iets wint en als je ze mailt krijg je geen antwoord. inmiddels zijn ze via mail niet meer bereikbaar maar de website is nog steeds online TRAP ER NIET IN BIJ DEZE WEBSITE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2006-2015 Dit is gaaf! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.2, from BuyNowShop.com.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE