Autobaan.nu / Autobaan.net spam?

Posted by Gaaf on October 24, 2006 in Internet, Nieuws |

De AutobanenIs dit nu Spam, of is dit GEEN spam?

Onderstaande ontvingen wij dinsdag 24 oktober 2006 om 01.34 uur.

Mazda hebben wij nog NOOIT iets mee te maken gehad en daarom vragen wij. Is dit spam of niet?

Goededag,   

Uw e-mail-adres is uit ons bestand verwijderd. Wij hebben het even gebruikt omdat er een link gevonden is tussen Mazda en u. En in dat verband willen wij u graag attent maken op www.autobaan.net, een site voor mensen die (willen) werken in de autobranche. Als u met enige regelmaat op de hoogte wilt worden gehouden van wat er op het gebied van vacatures gebeurt, kunt u hier klikken en dan ontvangt u tot wederopzegging de periodieke nieuwsbrief. Als u dat niet wilt, doet u niets en wordt u door ons ook niet meer lastig gevallen. Tenslotte: als u al een nieuwsbrief ontvangt (dat zou kunnen) hoeft u natuurlijk ook niets te doen. Bedankt voor uw tijd.Met vriendelijke groet,
drs. Pim Epping
www.autobaan.net/www.autobaan.nu

N.B. U kunt deze mail natuurlijk ook doorsturen naar anderen, die mogelijk geïnteresseerd zijn.  

Wat vinden jullie?

1 Comment

  • aze says:

    dit is zo spam als het maar kan.

    de mensen gebruiken het pakket Fast Email Extractor om e-mails te harvesten op het net, en die gebruiken ze dan om te mailen.

    dit soort mensen verdient het om hiermee problemen te krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2006-2012 Dit is gaaf! All rights reserved.
Desk Mess Mirrored version 1.9.1 theme from BuyNowShop.com.

Performance Optimization WordPress Plugins by W3 EDGE